FAQ

Deze sectie beantwoordt enkele veelgestelde vragen over de diensten en kenmerken van MB Security Company. Mocht je specifieke vragen hebben die hier niet worden behandeld, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om je te helpen.

Wat maakt MB Security Company uniek?

Wat MB Security Company uniek maakt, is onze rijke ervaring in de beveiligingssector. We blijven up-to-date met de laatste trends en ontwikkelingen, wat ons in staat stelt om flexibel en oplossingsgericht te handelen. Onze snelle respons in noodsituaties en onze korte communicatielijnen met klanten onderscheiden ons. Bij MB Security Company krijgt u niet alleen beveiliging, maar ook een betrouwbare partner die altijd voor u klaarstaat.

Doen wij ook aan AD-HOC beveiliging?

Ja, dat doen wij zeker. Binnen MB Security Company hebben wij een gespecialiseerd team voor alle ad-hoc aanvragen. Dit team wordt ingezet voor ad-hoc beveiliging. Als u met spoed beveiliging nodig heeft, kunt u erop vertrouwen dat wij gegarandeerd beveiliging voor u kunnen regelen.

Hoe snel kunnen wij een nieuwe aanvraag behandelen?

We nemen elke nieuwe aanvraag binnen een werkdag in behandeling. We kijken naar uw specifieke situatie en de daarbij behorende wensen en behoeften, en op basis daarvan maken we een gedetailleerde en op maat gemaakte offerte voor u.

In welke regio’s bieden wij beveiligingsdiensten aan?

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Almere, maar de diensten die wij aanbieden zijn actief door heel Nederland. Onze beveiligingsdiensten strekken zich voornamelijk uit over de regio’s Noord en Midden-Nederland. Ongeacht waar u zich in Nederland bevindt, we staan klaar om u te helpen met hoogwaardige beveiligingsoplossingen.

 

Kunnen wij aangepaste beveiligingsoplossingen ontwerpen?

Ja zeker, bij MB Security Company denken we altijd mee met onze klanten en streven we ernaar om voor iedere klant een specifieke beveiligingsoplossing te ontwerpen die aansluit bij hun unieke wensen en behoeften. We begrijpen dat de beveiligingsbehoeften van elke klant kunnen variëren, en daarom werken we nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te creëren die aan hun specifieke eisen voldoen. Of u nu objectbeveiliging, winkelbeveiliging, zorgbeveiliging, evenementenbeveiliging of surveillancediensten nodig heeft, we zullen ons best doen om een oplossing te ontwerpen die perfect bij u past. Uw veiligheid is onze topprioriteit.

Zijn wij bereikbaar voor noodgevallen buiten de reguliere kantooruren?

Ja, MB Security Company staat 24/7 paraat voor noodsituaties. Onze lijnen zijn 24/7 bereikbaar.

 

Hoe worden de kosten van onze beveiligingsdiensten bepaald?

Onze tarieven variëren op basis van de specifieke diensten en de omvang van het project. We kunnen op maat gemaakte offertes en contracten opstellen die aan uw budget voldoen.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor de beveiligingsdiensten van MB Security Company?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail, WhatApp button of ons online contactformulier.

Adres

Zenderstraat 27
1324 KR Almere

×