ONZE DIENSTEN

MB Security Company levert een breed scala aan beveiligingsdiensten, van preventie tot proactieve opvolging. Onze professionals waarborgen veiligheid met expertise in diverse doelgroepen. Kies voor betrouwbaarheid en veelzijdigheid met MB Security Company.

MB Security Company

Mobiele Surveillance

Met onze Surveillance dienst bieden wij hoogwaardig toezicht en monitoring om de veiligheid van uw omgeving te waarborgen. Onze professionele surveillanceteams zorgen voor een proactieve beveiligingsaanpak, met behulp van geavanceerde technologieën en expertise om mogelijke risico’s te identificeren en te beheersen.

MB Security Company

Zorgbeveiliging

Onze Zorgbeveiligingsservice is gericht op het veiligstellen van zorgomgevingen. Wij bieden specifieke beveiligingsoplossingen om een veilige en beschermde atmosfeer te garanderen voor zowel zorgverleners als patiënten. Met aandacht voor privacy en gevoeligheid in de zorgsector, streven wij naar een zorgeloze en beveiligde zorgervaring.

MB Security Company

Brand & sluit rondes

Onze Brand- en Sluitrondes dienst is ontworpen om uw locatie te beschermen tegen brandgevaren en ongeoorloofde toegang. Onze professionele teams voeren regelmatige inspectierondes uit om brandrisico’s te identificeren, noodzakelijke maatregelen te treffen en ervoor te zorgen dat alle toegangspunten veilig zijn afgesloten

MB Security Company

AD-HOC oplossingen

Onze AD-HOC oplossingen voorzien in snelle, flexibele beveiligingsmaatregelen op maat voor onverwachte situaties, zoals plotselinge gebeurtenissen of evenementen. Met een snel reagerend team van experts, dat beschikt over uitgebreide ervaring en kennis, zorgen wij ervoor dat uw locatie altijd optimaal beveiligd is, ongeacht de aard en complexiteit van de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd.

MB Security Company

Evenementen-

beveiliging

Onze Evenementen beveiligingsservice zorgt voor een veilige en probleemloze uitvoering van uw evenement. Met ervaren beveiligingspersoneel en aangepaste beveiligingsplannen bieden wij een betrouwbare oplossing om de veiligheid van zowel deelnemers als locaties te waarborgen, zodat uw evenement succesvol en zorgeloos verloopt.

MB Security Company

Receptiediensten & Objectbeveiliging

Als beveiligingsbedrijf bieden wij op diverse locaties veilige bemande receptiediensten. Als professionele gastheren houden we toezicht, verzorgen in- en uitchecken, en stellen nachtrapportages op. Dag of nacht, onze beveiligers staan paraat, voeren regelmatige controlerondes uit en signaleren onregelmatigheden.

×