OVER ONS

MB Security Company: Uw Allround Beveiligingspartner. Van preventie tot surveillance en opvolging. Onze professionals adviseren, installeren, signaleren, volgen op en rapporteren. Wij waken, zodat u met een gerust hart kunt slapen.

Leer ons kennen

MB Security Company is opgericht in 2019. Onze organisatie met het hoofdkantoor gevestigd in Almere, heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevende speler binnen de beveiligingsbranche. Wij leveren onze diensten voornamelijk in de regio’s Flevoland, Noord-Holland en Utrecht. Bij MB Security Company geloven wij sterk in kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom investeren wij continu in ons personeel en blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het veiligheidsdomein. Als erkend leerbedrijf dragen wij ook bij aan de vorming van vakmensen, wat bijdraagt aan de professionalisering van de beveiligingssector op zowel regionaal als landelijk niveau. Bij MB Security Company streven wij ernaar om niet alleen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, maar ook om een betrouwbare partner te zijn die landelijk kan opereren.

Onze kwaliteiten

  • Integriteit: Bij MB Security Company handelen we eerlijk, transparant en betrouwbaar om een solide basis voor vertrouwen te creëren, zowel intern als extern.
  • Veelzijdigheid: Onze beveiligers zijn niet alleen professionals in beveiliging, maar tonen ook affiniteit met diverse doelgroepen. We passen onze diensten aan om aan verschillende beveiligingsbehoeften te voldoen.
  • Klantgerichtheid: Bij MB Security Company staat de tevredenheid van onze klanten centraal. We begrijpen de unieke behoeften van onze klanten en streven naar op maat gemaakte oplossingen, met een proactieve benadering en snelle respons.

OVER MB SECURITY COMPANY

Missie

Bij MB Security Company streven we ernaar om een positieve impact op de samenleving te hebben door veiligheid te bevorderen en het veiligheidsgevoel van onze klanten te vergroten. Onze missie is gebaseerd op het geloof in een nieuw tijdperk van veiligheid, waarin we technologie omarmen om innovatieve oplossingen te bieden.

Onze kernwaarden, betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit, vormen de basis van alles wat we doen. Wat ons onderscheidt, is onze transparante communicatie. Bij MB Security Company ben je geen nummer. Wij schakelen direct en persoonlijk met onze klanten. Wij zijn er trots op dat we niet alleen problemen oplossen, maar proactief meedenken zelfs bij de meest complexe vraagstukken. Onze focus ligt altijd op het vinden van oplossingen die ten goede komen aan onze klanten.

Visie

Bij MB Security Company gaan we verder dan de huidige veiligheidsuitdagingen. Ons doel is een toekomst te creëren waarin veiligheid naadloos is geïntegreerd in het dagelijks leven. Ons ultieme doel is helder: we streven naar nieuwe oplossingen voor diverse veiligheidsvraagstukken. Dit doen we met een sterke nadruk op het voortdurend analyseren van de markt. Wij zijn innovatief en blijven proactief zoeken naar de meest effectieve methoden om Nederland en daarbuiten veiliger te maken. Onze visie wordt gedreven door de overtuiging dat we een wereldwijde impact kunnen hebben op veiligheid. Samen bouwen we aan een toekomst waarin veiligheid niet slechts een noodzaak is, maar een onmisbare levensstijl.

Doelstelling

Bij MB Security streven we ernaar klant verwachtingen te overtreffen door proactief in te spelen op behoeften en continue verbeteringen door te voeren. We blijven innovatief in beveiligingstechnologieën, trainen ons personeel voor expertise in diverse doelgroepen, en bevorderen maatschappelijke verantwoordelijkheid door lokale initiatieven te ondersteunen en bewustzijn te vergroten.

Ons Team

Michael Bastiaens

Directeur

Giovanni Wirht

Service Planner

Jessica Francios

Personeelszaken

Dwayne

Praktijkbegeleider

Luciano

Praktijkbegeleider

×