Home Oud

MB SECURITY COMPANY

BEVEILIGING IS MEER DAN ALLEEN BEVEILIGEN. MB SECURITY STAAT VOOR VEILIGHEID, FLEXIBILITEIT EN COMMUNICATIE.


Contact

Wij bieden bemanning als 

SURVEILLANCEDIENST
ZORGBEVEILIGING
BRAND & SLUIT RONDES​
RECEPTIEDIENSTEN & OBJECTBEVEILIGING
AD-HOC OPLOSSINGEN
EVENEMENTENBEVEILIGING
SURVEILLANCEDIENST

Van preventie tot surveillance en opvolging: MB Security is hét allround beveiligingsbedrijf voor Almere en omgeving. Met professionele medewerkers die adviseren, installeren, signaleren, opvolgen en rapporteren. Wij waken terwijl u rustig kunt slapen.

ZORGBEVEILIGING

In de zorgsector is een gevoel van veiligheid van groot belang. Wij streven ernaar om personeel, bezoekers en cliënten een groot veiligheidsgevoel te doen ervaren. Onze beveiligers zijn meedenkend, flexibel en communicatief vaardig. Wij zijn breed inzetbaar binnen de zorg en leveren beveiliging op maat.

Daarnaast hebben wij beveiligers in dienst welke ervaring en een grote affiniteit hebben met specifieke doelgroepen. Wij stellen ons communicatief en empathisch op en zijn allen in het bezit van een stevige persoonlijkheid.

BRAND & SLUIT RONDES​

U kent het vast wel: ‘na een lange en drukke dag hard werken bent u blij dat u naar huis kan gaan. Dit geldt natuurlijk voor medewerkers van uw organisatie. Nadat de laatste medewerker uw gebouw heeft verlaten, is het van groot belang, dat er een brand- en sluitronde verricht wordt. (Brand en sluit ronde geschiedt op afgesproken tijdstip) MB Security Company controleert tijdens de brand- en sluitronde op meerdere zaken zoals:

 • Verdachte personen en/of zaken•    brandgevaarlijke situaties
 • Ramen, deuren en poorten gesloten zijn
 • Verlichting en hekwerk in orde is
 • Op onregelmatigheden, eventuele lekkages
 • Afgesproken aandachtspunten
 • Geldigheidsdatum van brandblus middelen in orde zijn
 • Alarmsysteem bij het verlaten van uw pand ook ingeschakeld is

Na controle maakt MB Security Company een digitaal rapport met alle bijzonderheden en/of opmerkingen. U kunt ook kiezen voor een logboek waar alle bijzonderheden en/of opmerkingen worden ingeschreven na elke sluitronde.Zo hebt u als klant, een overzicht van alle gebeurtenissen.

Of het nu gaat om het zelfstandig sluiten van uw bedrijfspand door MB Security Company of sluiten onder begeleiding:U kunt er altijd zeker van zijn dat uw belangen op professionele wijze worden behartigd!

RECEPTIEDIENSTEN & OBJECTBEVEILIGING

Als beveiliger kunnen wij een veilige en bemande receptie bieden op diverse locaties. Hierbij stellen wij ons op als professionele gastheer. Wij houden toezicht op de
aanwezigen en kunnen daarnaast ad hoc receptiediensten verrichten. Hierbij is te denken aan het in- en uitchecken van gasten of het uitdraaien van nachtrapportages.
Heeft u beveiliging nodig voor uw object? Wij kunnen dag en nacht uw object beveiligen. Wij doen regelmatig controlerondes en signaleren onregelmatigheden of afwijkende zaken.

AD-HOC OPLOSSINGEN

Op korte termijn beveiliging nodig? Wij kunnen u versterking bieden bij onvoorziene gebeurtenissen. Onze kracht ligt in het snel kunnen schakelen in acute situaties en bieden oplossingen. Wij denken graag met u mee bij onverwachtse gebeurtenissen om de rust
en veiligheid te doen terugkeren op uw locatie.

EVENEMENTENBEVEILIGING

De toestroom van bezoekers op klein- of grootschalige evenementen en festivals is van grote invloed op de sfeer. Het is van groot belang dat deze soepel verloopt en het gevoel van veiligheid aanwezig is bij het bezoekend publiek.

De beveiligingsbeambten van MB security stellen zich vriendelijk, maar discreet op. Daarnaast zijn zij getraind om adequaat in te grijpen indien nodig.

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Wij zijn een klein en hecht team dat tegen een marktconform tarief u kan voorzien van beveiligingsbehoeften. We hebben al vele werkzaamheden verricht voor diverse cliënten. Wij hopen erop dat u onze volgende
samenwerking wordt!


Ik wil samenwerken!

MB SECURITY COMPANY

OVER ONS

MB Security Company is gestart met Michael Bastiaens. Na een aantal jaren in de zorg en beveiliging te hebben gewerkt, is Michael zijn eigen BV gestart. Deze BV is snel uitgegroeid tot een groot aantal gemotiveerde en integere
beveiligers met een groot veiligheids- en verantwoordelijkheidsgevoel.
Onze beveiligers hebben ervaring als beveiliger en affiniteit met speciale doelgroepen. Om deze reden zijn de beveiligers van MB security company breed inzetbaar. Daarnaast is elke beveiliger met zorg geselecteerd en gescreend.

Lees meer

ONZE KLANTEN


  Contact

  Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

  Connect

  Facebook-f


  Instagram


  Linkedin

  [wpforms id=”9481″]

  ×