CONTACT OUD

Over ons


Contact


Vraag offerte aan

Wie zijn wij?

Wij zijn een groep Almeerse jongeren uit de beveilingssector die samen een onderneming runnen. De organisatie is begonnen bij Michael Bastiaens die zich heeft ingeschreven als ZZP’er. Later heeft Michael beveiligers om zich heen verzameld. Nu runnen wij een klein, hecht en gemotiveerd beveiligingsbedrijf.

Binnen onze organisatie werken mensen die jarenlang beveiliger zijn geweest in diverse sectoren. Veel van onze beveiligers hebben een achtergrond in de zorg. Onze beveiligers zijn met zorg geselecteerd en gescreend op onder andere integriteit.

Hoe onderscheiden wij ons?

Persoonlijk contact is voor ons van groot belang. Wij bieden onze
klanten een vast contactpersoon zonder tussenkomst van een centrale. Hierdoor zijn er korte lijnen en snelle communicatie. Daarnaast kunnen wij gemakkelijk schakelen en op korte termijn diensten leveren.

IMG_7752
DSC00782

Onze capaciteit

Afhankelijk van het soort beveiligingswerkzaamheden kunnen wij een capaciteit leveren tot 24 FTE.

 

Onze bedrijfscultuur

Binnen onze bedrijfscultuur staan een aantal normen en waarden centraal. Wij vinden respect, communicatie en samenwerken van groot belang. Daarnaast hebben wij allen hetzelfde doel voor ogen : het bieden van veiligheid en kwalitatieve ondersteuning op maat. Binnen ons bedrijf staan wij voor elkaar klaar als collega ́s, maar ook voor onze klanten. We werken accuraat, flexibel en doelgericht. Dit is terug te zien in onze aanpak bij
calamiteiten.

Hoe heeft onze organisatie zich ontwikkeld?

Wij willen u graag meenemen hoe wij als bedrijf zijn ontstaan. Onze organisatie is snel uitgegroeid tot een professioneel beveiligingsbedrijf.


July 29, 2019

July 29, 2019

Oprichting MB Security Company

In 2019 is MB Security Company opgericht door Michael Bastiaens, een ambitieuze beveiliger met een duidelijk doel voor ogen. Zijn doel is geweest om beveiligingsdiensten aan te bieden tegen een marktconform tarief en klanten snel
van dienst te kunnen zijn. Door het grote aantal opdrachten en vele samenwerkingsverbanden is MB Security Company binnen korte tijd aanzienlijk gegroeid.


Heden

Heden

In progress

Doelen zijn er om bij te stellen. MB Security blijft gedreven en streeft naar een groter bereik en meer samenwerkingsverbanden. Tevreden klanten staan bij ons voorop en hier zullen wij ons voor de volle 100% blijven inzetten.

MB Counter

0
+

Tevreden klanten

0
+

Projecten aangenomen

0
+

Uren gewerkt

DSC00552B

Contact

[wpforms id=”9481″ title=”false” description=”false”]

“Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je werkelijk overal.”

– Albert Einstein

Onze klanten
×